طراحی داخلی سنتی
ایران همواره بهترین هنرمندان معمار را به خود دیده و درطول تاریخ ، معماری فضاها و حتی طراحی داخلی خود را با سبک مخصوص به خود به رخ کشیده است.
در ان زمان توجه به فضاهای داخلی جدای از نمای خارجی همواره مورد توجه معماران ایرانی قرار داشته است.در ساخت مجموعه تخت جمشید که تمام هنرمندان و صنعتگران خبره دنیا به ایران آورده شدند ، حجاریها، عنصر جدایی ناپذیر سبک طراحی داخلی در این فضا می باشد.
طراحی داخلی سنتی
کاخهای بزرگ در دوره ی هخامنشی در پاسارگاد، مجموعه تخت جمشید و شوش به علاوه ی اینکه شاهکار معماری هستند از نظر هنرهای تزیینی و بصری از اهمیت فوقالعاده زیادی برخوردارند.
طراحی داخلی در آن زمان در مساجد و محل های این چنینی به اوج هنر خود می رسید.در مساجد ایران توجه به تمام جزئیات فضاهای داخلی مثل نور، آرایه و رنگ به شدت مورد توجه بوده است.
طراحی هر فضا به تناسب عملکرد فضا صورت میگرفته است و جزئیات کارها با دقت کامل به اتمام مرسید.
شبستانهای جنوبی با ارتفاعی کمتر و طراحی متفاوت از دیگر شبستانها بودهاند و ورودیها و ایوان ها با دقت هرچه تمام تر کاشیکاری میشدند.
طراحی داخلی سنتی
کاربرد آجر در معماری دوره سلجوقی بسیار رواج پیدا کرد و از انواع طرحهای هندسی در آجر استفاده میشد. نمونه هایی از ناب ترین کاشی کارهای روز تاریخ دنیا در آن زمان انجام شده است.
هنر تراش اجسام ، آجرتراشی و تزیین بنا با آجرهای تراشیده و تزئین شده، از قرن پنجم قمری به بعد در ایران رایج بودهاست.
شیشههای دورهاسلامی از آمیختگی میان تمدنهای امپراتوری روم شرقی و پارت و ساسانی ها، در ایران حاصل شده است که هارمونی آن با مصالح دیگر ستودنی بوده است. این سبک از دکوراسیون سبکی است که معمولا برای عموم مردم جذابیت دارد.
منتظر مقاله های دیگر دکوراسیون داخلی مارون در این زمینه باشید…