ویژگی های کابینت شیک از اهمیت کابینت آشپزخانه در دکوراسیون داخلی در مقالات قبلی نوشته ایم و امروز کابینت و اجزای آن را به اختصار شرح می دهیم، کابینت آشپزخانه به طور کل به سه دسته تقسیم می شود.
کابینتی که در ردیف بالا و به دیوار نصب میشود را کابینت دیواری مینامند و معمولا لبه پایینی آن در ارتفاع ۱۶۰ سانتی متری زمین قرار میگیرد.. ارتفاع کابینت دیواری بین شصت تا نود سانتیمتر (بسته به نظر طراح و سازنده و مشتری) و ضخامت یا عمق آن حدود ۳۵ سانتیمتر است. با توجه به متفاوت بودن طرح های کابینت آشپزخانه در طراحی داخلی درب های کابینتها میتواند مدل های مختلفی داشته باشند و از یراق آلات و نحوه بازشوی متفاوتی بهره مند شوند.
ﯾﺮﺍﻕ کابینت
از نکا ت مهم درباره ویژگی های کابینت شیک میتوان به یراق کابینت اشاره کرد.
به کلیه لوازم و ابزار آلاتی که برای مونتاژ کردن کابینت مورد نیاز است یراق گفته می شود.امروزه یراق آلات کابینت از مدل های مختلف با قیمت ها و کارایی های مختلف و متفاوتی می باشند که با توجه به نیاز مشتری تامین می گردد.
لولای کابینت
لولای ام دی اف که معمولا برای ورق با ضخامت شانزده میلی متر تا بیست میلی متر طراحی شده است . در چند سال اخیر لولای توکار طراحی و روانه بازار شده که انحنای بیشتری در قسمت پایه لولای خود دارد و این امکان را به طراح و سازتده کابینت می دهد که درب را بدون در نظر گرفتن ضخامت دیواره اطراف کابینت و تنها به اندازه دهانه آن بسازد..
پایه کابینت
پایه ی زیر کابینت از جنس پی وی سی ، نوع پلاستیک وفلز در اندازه های ۵ ،۶ ، ۷٫۵ ، ۸ ، و ۱۰ سانتی متر ، طرح های استیل براق ، استیل مات و ستون رومی آلومینیومی وجود دارند . معمولا در هر یک از چهار گوشه هر کابینت زمینی یک پایه قرار می گیرد و بهتر است فاصله پایه ها از ۵۰ سانتی متر بیشتر نشود تا مشکلی ایجاد نشود.
اینها نکاتی بودند درباره ویژگی های کابینت شیک که در بالا گفته شد